Zomerconcert Pique-Nique Parc de Biesland

Zomerconcert Pique-Nique Parc de Biesland

We hebben hopelijk allemaal genoten van een lange en welverdiende zomervakantie. Hoogste tijd om weer even bij te praten! Kom op zondagmiddag 30 augustus 15:00 genieten van muziek,
natuur en ontmoet elkaar weer.

 

Het professioneel inteTrio-ensemble zomerconcertrnationaal trio, samengesteld door Barbara Reiter woonachtig in De Bras-Biesland, speelt klassieke muziek van Vivaldi, Händel en Haydn.

 

 

Gezellig keuvelen over de vakantie en andere dingen zonder de mooie muziek te “verstoren”kan zonder problemen want dit jaapicknickmand 3r is er voor geluidsversterking gezorgd. Daarnaast is dit het ideale moment om met kleedje en gevulde picknick-mand te komen. *Bij slecht weer gaat het concert niet door. Vanaf 13.00 uur is hierover berichtgeving te lezen via www.bwvBiesland.nl en www.facebook.com/Biesland .

Deze activiteiten zijn gerealiseerd dankzij de inzet van vrijwilligers van bewonersorganisatie De Bras-Biesland in samenw2013 31 aug zomerconcert bieslands bos 017erking met sponsor-partners: Gemeente Den Haa
g, stichting Vóór, Hoeve Biesland, Staatsbosbeheer, Staedion,Wijn van Boot, 2sur5, Bezorgservice Ypenburg, Drukkerij Tan Heck en Reggefiber.

Meer informatie in de Flyer zomerconcert

Spring naar toolbar