Voor het 3de jaar op rij: Geslaagd straatfeest aan het Rietgras

Voor het 3de jaar op rij: Geslaagd straatfeest aan het Rietgras

Op 3 september jl. was het weer zover: voor de 3de keer in de geschiedenig werd er een straatfeest georganiseerd voor de bewoners van Rietgras nummers 1 t/m 33 & 2 t/m 28.

Er zijn weer buren bijgekomen en er zijn er weer gegaan, maar zoals altijd is het ontzettend gezellig en bijna iedereen was er!

Ver van te voren worden de bewoners gevraagd om naar dienstroosters te kijken en van daaruit gaan we plannen zodat iedereen aanwezig kan zijn. En dan hopen op mooi weer!
Gelukkig hadden we ontzettend mooi weer dit jaar en de kinderen hebben nog tot laat, heel laat buiten gespeeld op o.a. het luchtkussen die we dit jaar weer hadden gehuurd. Het was natuurlijk een groot succes voor de kleintjes maar ook de grote hebben ervan genoten. Ook voetballen, skateboarden en skelterrijden met de “grote” jongens was voor de kleintjes vaak grensverleggend! En natuurlijk voor de kleine dametjes een geweldige make-up tafel met lippenstift, oogschaduw, nagellak, glitterspray en echte tattoos!

Elk gezin maakte een eigen gerecht/specialiteit en het is altijd een verrassing wat er dit jaar op het lopend buffet komt te staan. Meestal resulteert dit in driftige uitwisselingen van recepten. Er wordt niets van te voren afgesproken of overlegd en dat is toch wel zo leuk en verrassend, dat willen we zo houden.

Kortom, het was een zeer geslaagd feest en iedereen is weer bij met allerlei verhalen, roddels , zwangerschappen, geboortes, peuter/kleuter/tiener en puberfases en wat nog allemaal meer! Allemaal hebben we er wel wat van opgestoken.

Volgend jaar weer zo’n geweldig straatfeest!

Het verslag van het straatfeest werd verzorgd door: Esther Veldink

Spring naar toolbar