Lid worden

Lid worden

Hoe wordt je lid?
Wij hebben al meer dan 250 leden! Je kunt je via deze website aanmelden als lid, per mail of schriftelijk. Bij opgave ontvang je een bevestiging. Je kunt, om je bijdrage te betalen, kiezen voor automatische incasso. Dat heeft onze voorkeur.
De jaarlijkse automatische incasso vindt plaats in het voorjaar. Je ontvangt dan een aantal dagen voor er geïncasseerd wordt een mail (geldt alleen voor mensen met een email adres) met een melding wanneer geïncasseerd wordt.
Als je zelf wilt betalen, dan ontvang je van ons in het voorjaar per mail (of post als je geen email adres hebt) een verzoek om je jaarlijkse bijdrage van € 10,- per huishouden over te maken.

Wat krijg je voor het lidmaatschap terug?
Wij houden je zo goed mogelijk op de hoogte van alles wat er leeft, speelt en te doen valt met de bewonersvereniging Biesland. Zowel projectgroepen als de activiteitencommissie organiseren jaarlijks diverse evenementen.Te denken valt aan bijeenkomsten op het gebied van energiebesparing, hondenpoep, schoon en groen Biesland. En ook aan een jaarlijkse nieuwjaarsborrel, paasactiviteit, koninginnenmarkt, zomerfeest, Halloween en/of st.maarten en een kerstactiviteit. Naast huis aan huis verspreidde flyers wordt er ook veelvuldig via de website gecommuniceerd over zaken die de wijk aangaan. Op het besloten gedeelte van de site, die alleen toegankelijk is voor leden, kun je ook deelnemen aan forumdiscussies tussen en voor Biesland leden onderling. Er wordt hier op uiteenlopende terreinen van gedachten gewisseld over uiteenlopende onderwerpen binnen onze wijk zoals openbare ruimte, veiligheid, leefbaarheid en er is ook een advertentierubriek waar spullen aangeboden kunnen worden en gevonden/verloren voorwerpen kunnen worden gemeld.

Spring naar toolbar