Facebook feed

Facebook feed

Zie hieronder een feed van onze facebook pagina, je kunt ons ook direct bezoeken op facebook

Eén van de grotere ergernissen in onze wijk blijkt de overlast van hondenpoep. In samenspraak met de gemeente wil de buurtvereniging hier een "poep schoon-actie" voor opzetten.

Dat kan alleen als er voldoende vrijwilligers zijn om mee te helpen met deze actie. Wil jij meedoen? Kom langs dinsdag 28 maart, 20:30, buurthuis De Yp. Dan gaan we bespreken welke actie we in gang kunnen zetten.
...

De Bras "poep schoon-actie" : Plan van Aanpak

maart 28, 2017, 8:30pm - maart 28, 2017, 10:00pm

Eén van de grotere ergernissen in onze wijk blijkt de overlast van hondenpoep. In samenspraak met de gemeente wil de buurtvereniging hier een "poep schoon-actie" voor opzetten. Dat kan alleen als er voldoende vrijwilligers zijn om mee te helpen met deze actie. Wil jij meedoen? Kom langs dinsdag 28 maart, 20:30, buurthuis De Yp. Dan gaan we bespreken welke actie we in gang kunnen zetten.

View on Facebook

Kom jij ook nog naar de Yp vanavond? Vanaf 20:00 ben je welkom:
Proosten op het nieuwe jaar ! Wat wil JIJ nou eens kwijt over onze wijk ? Wat worden de activiteiten in De Bras dit jaar ? Doe mee met de wijnquiz !
En al voor € 10,- ben je lid van onze Buurtvereniging ! Dus.... tot vanavond?
...

View on Facebook

Uitnodiging NieuwJaarsborrel en ALV

Praat en beslis mee om De Bras-Biesland nog mooier te maken!

Nu de scholen weer zijn begonnen is het ook een mooie start voor bewonersorganisatie De Bras-Biesland om het nieuwe jaar goed te beginnen. Kom gezellig proosten op het nieuwe jaar tijdens de NJ-borrel. Aansluitend kunt u mee praten en beslissen hoe we onze wijk nog verder kunnen verbeteren.

Gaat het over hondenpoep, parkeren, geluidsoverlast, inbraakpreventie, Bieslandse bos of heeft u nog mooiere ideeën? Praat mee en doe mee!

Rond 21:30 starten we ter afsluiting de uiterst gezellige wijnproeverij.

Wilt u meepraten en bent u nog geen lid? Geen probleem; dat is zo geregeld op de avond zelf.

Wij hopen u te ontmoeten op vrijdag 13 januari.
Bestuur en activiteitencommisse bwvBiesland.
...

Nieuwjaarsborrel + ALV

januari 13, 2017, 8:00pm - januari 13, 2017, 10:00pm

Uitnodiging NieuwJaarsborrel en ALV Praat en beslis mee om De Bras-Biesland nog mooier te maken! Nu de scholen weer zijn begonnen is het ook een mooie start voor bewonersorganisatie De Bras-Biesland om het nieuwe jaar goed te beginnen. Kom gezellig proosten op het nieuwe jaar tijdens de NJ-borrel. Aansluitend kunt u mee praten en beslissen hoe we onze wijk nog verder kunnen verbeteren. Gaat het over hondenpoep, parkeren, geluidsoverlast, inbraakpreventie, Bieslandse bos of heeft u nog mooiere ideeën? Praat mee en doe mee! Rond 21:30 starten we ter afsluiting de uiterst gezellige wijnproeverij. Wilt u meepraten en bent u nog geen lid? Geen probleem; dat is zo geregeld op de avond zelf. Wij hopen u te ontmoeten op vrijdag 13 januari. Bestuur en activiteitencommisse bwvBiesland.

View on Facebook

Bedankt Biesland!
Mede door jullie inzet hebben we voor De Bras bijna 500kg vuurwerkafval en ruim 200 kerstbomen opgehaald! Ook nog flink wat speelgoed voor de Speelgoedbank, dus wij zijn trots op onze buurt!
...

View on Facebook
Spring naar werkbalk