Facebook feed

Facebook feed

Zie hieronder een feed van onze facebook pagina, je kunt ons ook direct bezoeken op facebook

Burendag 2017 in De Bras!
We gaan er weer een mooie en gezellige middag van maken. Maak een praatje met je buren en ondertussen speel je met de kinderen diverse (oud-Hollandse) spelletjes.
En dit jaar ook een echte competitie: Heel De Bras Bakt! Wie van onze buurtbewoners kunnen de mooise en lekkerste taarten maken? Een schitterende taart of een heerlijke cake: doe mee met je meest gewaardeerde creatie!

Meer info volgt binnenkort via de flyer in je brievenbus!
...

Burendag 2017: Heel De Bras Bakt

september 10, 2017, 2:00pm - september 10, 2017, 5:00pm

Burendag 2017 in De Bras! We gaan er weer een mooie en gezellige middag van maken. Maak een praatje met je buren en ondertussen speel je met de kinderen diverse (oud-Hollandse) spelletjes. En dit jaar ook een echte competitie: Heel De Bras Bakt! Wie van onze buurtbewoners kunnen de mooise en lekkerste taarten maken? Een schitterende taart of een heerlijke cake: doe mee met je meest gewaardeerde creatie! Meer info volgt binnenkort via de flyer in je brievenbus!

View on Facebook

Morgen Zomerconcert!
Het podium ligt er, er wordt droog weer voorspeld en de picknickmand staat al ingepakt: wij zijn er klaar voor!
Zien we jou ook bij het Zomerconcert zondagmiddag 15:00?
...

View on Facebook

Na groot succes voorgaande jaren wordt ook deze zomer een klassiek concert georganiseerd in het Bieslandse Bos.

De voorstelling wordt voorgedragen door Die Wiener Salondamen. De muziek van dit ensemble bestaat uit composities van Bach, Vivaldi, Haydn, Schubert & Puccini.

Toegang: gratis en voor alle leeftijden.
Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar Bieslandhoeve.

Tip: neem lekker zelf een volle picknickmand mee!
...

Zomerconcert De Bras: Concert Pick-Nique

juli 2, 2017, 3:00pm - juli 2, 2017, 4:30pm

Na groot succes voorgaande jaren wordt ook deze zomer een klassiek concert georganiseerd in het Bieslandse Bos. De voorstelling wordt voorgedragen door Die Wiener Salondamen. De muziek van dit ensemble bestaat uit composities van Bach, Vivaldi, Haydn, Schubert & Puccini. Toegang: gratis en voor alle leeftijden. Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar Bieslandhoeve. Tip: neem lekker zelf een volle picknickmand mee!

View on Facebook

Eén van de grotere ergernissen in onze wijk blijkt de overlast van hondenpoep. In samenspraak met de gemeente wil de buurtvereniging hier een "poep schoon-actie" voor opzetten.

Dat kan alleen als er voldoende vrijwilligers zijn om mee te helpen met deze actie. Wil jij meedoen? Kom langs dinsdag 28 maart, 20:30, buurthuis De Yp. Dan gaan we bespreken welke actie we in gang kunnen zetten.
...

De Bras "poep schoon-actie" : Plan van Aanpak

maart 28, 2017, 8:30pm - maart 28, 2017, 10:00pm

Eén van de grotere ergernissen in onze wijk blijkt de overlast van hondenpoep. In samenspraak met de gemeente wil de buurtvereniging hier een "poep schoon-actie" voor opzetten. Dat kan alleen als er voldoende vrijwilligers zijn om mee te helpen met deze actie. Wil jij meedoen? Kom langs dinsdag 28 maart, 20:30, buurthuis De Yp. Dan gaan we bespreken welke actie we in gang kunnen zetten.

View on Facebook
Spring naar werkbalk