Bieslanddagen 2011

Bieslanddagen 2011

Biesland Dagen 2011
De organisatoren van de Biesland Dagen hebben hun uiterste best gedaan om voor jong en oud een leuk, leerzaam en veilig evenement te organiseren in de bieslandse polder. Er is een veiligheidsteam en er zijn diverse mensen van de EHBO-vereniging Pijnacker aanwezig. Toch blijft de deelname aan alle activiteiten tijdens de Biesland Dagen voor eigen risico.

Het uitgebreidde doe-programma van de bieslanddagen is, zoals ieder jaar, te vinden op de website: www.vriendenvanbiesland.nl

Vervoertips
De Noordeindseweg is tijdens het evenement afgesloten voor doorgaand autoverkeer. Onze excuses voor het ongemak, maar deze afsluiting draagt bij aan de veiligheid van onze bezoekers en past bij de sfeer van het evenement.

Parkeren van fietsen en auto’s
Er zijn voldoende plekken waar je je fiets kunt stallen. Wij vragen je om hier vooral gebruik van te maken en geen fietsen te stallen buiten de aangegeven plaatsen! Fietsen die in de weg staan moeten wij weghalen.

Voor het parkeren met de auto raden wij aan gebruik te maken van de rond de Delftse Hout gelegen parkeerterreinen P4, P5 of P6. Ingang via de Tweemolentjeskade te Delft. Let op: P7 is meestal al snel vol.

Kom op de fiets!! Dat is gemakkelijk én natuurvriendelijk!

Spring naar toolbar