Biesland zet de bloemetjes buiten

Biesland zet de bloemetjes buiten

 

Biesland zet de bloemetjes buiten-opgefleurd (2)c Samen het straatbeeld opfleuren en opkleuren zodat het nog fijner wonen is in Biesland

Wat wordt er georganiseerd?

Bewonersvereniging Biesland organiseert in samenwerking met Staelduinsebos groenspecialisten en gemeente Den Haag de actie “Biesland zet de bloemetjes buiten”.

Wat gaan we allemaal doen?

Zondag 31 mei kun je ter waarde van ruim € 20,- kleurige planten en/of bloemen ophalen om zelf het straatbeeld nog mooier te maken. Onder genot van heerlijke cappuccino van KaldiMobiel en appeltaart van restaurant H’eerlijk kun je jouw mooiste planten/bloemen uitzoeken, krijg je advies van Bieslandse “professionals” en kunnen kinderen meedoen aan de kleurplaatwedstrijd. Een deskundige jury geeft nog mooie prijzen aan het mooist opgefleurde straatbeeld. Kinderen kunnen een kleurplaat komen ophalen, die tegen een leuke prijs om 15.00 uur kunnen worden ingeleverd.

Hoe doe je mee?

Voor leden van BwvBiesland is de actie gratis! Ben je nog geen lid van BwvBiesland, vul dan de achterzijde van deze flyer in en kom de 31e langs. Voor € 10,- ben je direct lid en profiteer je mee!

Potgrond nodig?

Alle plantjes hebben al potaarde. Neem een emmertje mee indien extra potaarde nodig blijkt. Daarnaast kun je voor € 2,= een zak van 20L potaarde kopen.

Meer planten/bloemen nodig?

Wil je voor je eigen opfleuractie meer planten/bloemen dan de gereserveerde € 20,=? Dat kan! Per extra plant/bloem betaal je dan € 2,=.

Geen tuin aan de straatkant?

Indien je aan de straatkant geen mogelijkheid hebt om te “planten” zijn er ook tegen kostprijs planten-/bloembakken of –potten te koop. Voor € 10,-

Aanmelden?

Aanmelden via info@bwvbiesland.nl stellen we zeer op prijs. Besluit je op ’t laatst toch nog te komen dan is dat geen probleem; je bent van harte welkom!.

Programma zondag 31 mei

11.00-13.00 uur inschrijven en een planten/bloemen kiezen

13.00-15.00 uur  opfleuren/opkleuren straatbeeld   kleurplaten kleuren   jury-beoordeling met tips-adviezen

15.00-16.00 uur Borrel + prijsuitreiking Locatie  Groenstrook t.h.v. Veenwortel 23 en speeltuin

 

Meer informatie is te vinden in de Flyer

Biesland zet de bloemetjes buiten-plantenbak_small

Spring naar toolbar