Biesland start voorjaar met schoonmaakactie op 22 Maart

Biesland start voorjaar met schoonmaakactie op 22 Maart

dirty bridgeGeïnspireerd door het NL Doet initiatief van het Oranje Fonds zullen bewoners van de Ypenburgse wijk Biesland op zaterdag 22 Maart het nieuwe voorjaar starten met een verfrissende schoonmaakactie. Van 14:00 tot 16:00 zal een flinke groep buurtbewoners zich te buiten gaan aan het schoon schrobben van de karakteristieke witte balustrades van de voetgangersbruggen en het opruimen van zwerfvuil in de wijk.

De schoonmaakactie zal omstreeks 16:00 worden afgesloten met een gezellige borrel met onder anderen lekkere hapjes en heerlijke wijn geserveerd door sponsor partner WIJNvanBOOT. Kinderen die het goede voorbeeld volgen en die bij afsluiting een zak zwerfvuil inleveren staat een leuke verrassing te wachten.

Buurtbewoners die zich bij deze schoonmaakactie willen aansluiten kunnen zich aanmelden via de website van NL Doet en via de uitnodiging op Facebook.

Deelnemende buurtbewoners worden om 14:00 verwacht ter hoogte van het adres Rietgras 30 waar het startsein zal worden gegeven. De afsluitende borrel zal op dezelfde lokatie plaatsvinden.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met:

Walter van Krieken
Voorzitter Bewonersvereniging Biesland
06-31528830
info@bwvbiesland.nl

logo_WIJNvanBOOTlogo_OranjeFonds

Spring naar toolbar