26 Maart 2013, 20:00 – ALV 2013 in de Yp

26 Maart 2013, 20:00 – ALV 2013 in de Yp

HOE VERDER? Uw idee over Biesland en onze gezamenlijke activiteiten
Met het eerste lustrum in 2012 kreeg Biesland als wijk brede waardering, hoe is dat na 5 jaar? Begonnen als koperscollectief voor de bouw is de bewonersvereniging nu gericht op belangenbehartiging en activiteiten voor kopers én huurders in de wijk. Waar moet de bewonersvereniging zich de komende 5 jaar op richten? Waar heeft u behoefte aan? Laat uw ideeën horen, denk mee over uit te voeren activiteiten op het gebied van leefbaarheid, saamhorigheid en duurzaamheid in Biesland.

DE NATUUR DICHTERBIJ BIESLAND
Speciaal voor deze ALV komt Jan Duindam van Hoeve Biesland, de “beheerder van onze achtertuin”, vertellen waar hij als biologische boer mee bezig is. Hij is geïnteresseerd om van ons als bewoner te horen waar wij behoefte aan hebben als het gaat om groen & natuur.

AGENDA O.A.
• Jan Duindam van Hoeve Biesland
• Terugblik 2012 en vooruitblik 2013
• Hoe verder? wat bindt ons en wat doen we gezamenlijk de komende jaren?
• Wie gaan dat doen? Vacature(s) bestuur en projectgroepen
• Gezellige afsluitende borrel

De vereniging is er voor en door alle bewoners en bestaat uit een bestuur, de activiteiten commissie en projectgroepen. Voelt u zich betrokken bij onze wijk en wilt u graag bijdragen? Graag! Op alle gebied is uw hulp welkom. Mail even naar info@bwvbiesland.nl. Het lidmaatschap bedraagt €10,- per jaar. bent u nog geen lid? Meld u aan als lid en kom naar de ALV!

Agenda en stukken voor de ALV beschikbaar via www.bwvbiesland.nl vanaf maandag 18 maart.
Bestuur bewonersvereniging Biesland; Walter van Krieken, Ardo de Graaf, Stefan Morssink, Inge Oevering, Martijn Tigchelaar

BIJLAGEN:

Spring naar toolbar