ALV 10 februari 2015

ALV 10 februari 2015

Jouw steun en stem maken het verschil; óók in 2015!

Praat en beslis mee over ons mooie Biesland tijdens de ALV op dinsdag 10 februari 19:30-20:30 De Yp.

plaatje bij uitnodiging ALV 2015

Dankzij jouw steun in 2014 hebben wij als bewonersvereniging Biesland het nodige kunnen realiseren o.g.v. leefbaarheid, duurzaamheid en saamhorigheid. Hoe heb jij dit beleefd; Zijn jouw belangen goed behartigd? Zijn ideeën opgepakt? Zijn knelpunten in jouw directe omgeving verdwenen? Kortom: is het allemaal voldoende om er samen voor te zorgen dat wij comfortabel blijven wonen in ons  Bieslandse “dorpje”?

Of het nu gaat over hondenpoep, parkeren, geluidsoverlast, inbraakpreventie, helikoptervluchten of het Bieslandse bos? Praat mee en doe mee tijdens de algemene ledenvergadering op dinsdag 10 februari vanaf 19:30 uur tot + 20:30 in buurtcentrum De Yp.

Rond 20:30 sluiten we de ALV en gaan we over op het thema “veiligheid”. Dit onderwerp leeft bij meer dan alleen de leden van bwvBiesland en is ook publiekelijk toegankelijk. Politie en buurtpreventieteam(BPT) zijn aanwezig en ook bieden we u nogmaals de mogelijkheid om bij Alter Haaglanden anti-kerntrekbeslag te bestellen (zie hiervoor ook meegezonden informatie)

Daarnaast neemt Martijn Tigchelaar afscheid als bestuurslid van onze bewonersvereniging. Mocht je interesse hebben in een actieve rol in ons bestuur of onze activiteitencommissie laat het ons weten via info@bwvbiesland.nl

Wij hopen je te ontmoeten op dinsdag 10 februari!

 

Bestuur en activiteitencommissie bwvBiesland

 

Bijlagen ter voorbereiding op de ALV zijn te bereiken via het Forum onder ALGEMEEN, hiertoe moet ingelogd worden op de site:

  • Agenda
  • Ondernomen acties op actiepunten ALV 2014
  • Financieel verslag
  • Activiteitenoverzicht 2014
  • Activiteitenoverzicht 2015
  • Anti-kerntrek informatie
Spring naar toolbar